Erawan Thai massage
Traditionele Thaise massage
  • De klassieke vorm, met ritmische druk en strekkingen.
  • Verbetert flexibiliteit, verlicht spierpijn en stimuleert de energiebalans.
Olie Massage
  • Ontspannende massage met warme aromatische oliën.
  • Verlicht stress, spierknopen en bevordert diepe ontspanning.
Kruidenstempelmassage
  • Warme kruidenstempels voor diepe ontspanning en ontgifting.
  • Verlicht pijn, stimuleert de bloedsomloop en verwarmt het lichaam.
Sportmassage
  • Gericht op herstel van spieren na inspanning.
  • Verbetert flexibiliteit, vermindert spierpijn en bevordert prestatie.

Onze Behandelingen

Erawan Thai Massage in Eindhoven biedt een scala aan authentieke Thaise massagetechnieken, gericht op het bevorderen van uw welzijn. Van stressvermindering tot pijnverlichting, onze ervaren masseuses stemmen de behandeling af op uw unieke behoeften.

Ontdek onze gespecialiseerde diensten hieronder:

Traditionele Thaise Massage

De Traditionele Thaise Massage, ook bekend als Nuad Bo-Rarn, is een eeuwenoude geneeskunst die zijn oorsprong vindt in de boeddhistische monnikenpraktijken van Thailand. Deze vorm van massage combineert elementen van acupressuur, yoga, en meditatie. Het doel is het herstellen van de energiebalans in het lichaam door het stimuleren van de energielijnen, ook wel ‘Sen’-lijnen genoemd. De massage wordt uitgevoerd op een mat op de grond, waarbij de cliënt losse, comfortabele kleding draagt. Geen oliën worden gebruikt. Het resultaat is een diep gevoel van ontspanning, verbeterde flexibiliteit en een verhoogd energieniveau.

45/60/90 minuten  €60/€70/€100

Thaise Olie Massage

Thaise Olie Massage is een zachtere variant van de traditionele Thaise massage en maakt gebruik van vloeiende, glijdende bewegingen met de handen over het lichaam. De therapeut gebruikt therapeutische oliën die de huid voeden en de ontspanning van de spieren bevorderen. Deze vorm van massage helpt bij het verminderen van stress, het verlichten van spierspanningen en het bevorderen van een gevoel van welzijn. Het is bijzonder geschikt voor mensen die nieuw zijn met massage of de voorkeur geven aan een zachtere aanraking.

45/60/90 minuten  €55/€65/€95

Aroma Massage

Aroma massage is een holistische massagevorm die de voordelen van traditionele massage combineert met de weldadige effecten van essentiële oliën. De geur van de oliën stimuleert het reuksysteem, wat op zijn beurt effect heeft op het limbisch systeem, het deel van de hersenen dat emoties, geheugen en het zenuwstelsel reguleert. De geur van de oliën stimuleert het reuksysteem, wat op zijn beurt effect heeft op het limbisch systeem.

45/60/90 minuten  €55/€65/€95

Sport Massage

Sportmassage is ontworpen voor iedereen die actief is, van professionele atleten tot recreatieve sporters. Deze massage richt zich op de gebieden van het lichaam die het meest worden belast tijdens sportactiviteiten. Het doel is het voorkomen en behandelen van blessures, het verbeteren van de flexibiliteit, het verminderen van spierpijn en het optimaliseren van de sportprestaties. Sportmassage kan zowel voor als na het sporten worden uitgevoerd.

45/60/90 minuten  €60/€70/€100

Voetreflexmassage

Voet Massage is gebaseerd op de oude Chinese voetreflexologie en richt zich op het stimuleren van punten op de voeten die overeenkomen met verschillende organen en systemen in het lichaam. Deze behandeling verbetert de circulatie, stimuleert de spijsvertering, verlicht stress en bevordert de algehele balans in het lichaam. Het is een uitstekende keuze voor mensen die veel staan of lopen en voor degenen die een moment van ontspanning zoeken via hun voeten.

45/60 minuten  €55/€65

Erawan Thai Massage & Spa Eindhoven

Kruidenstempelmassage

Kruidenstempelmassage is een traditionele Thaise behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van verwarmde kruidenstempels. Deze stempels, gevuld met een mix van therapeutische kruiden, worden op het lichaam gedrukt om diepe spieren te ontspannen en toxines te verwijderen. Deze techniek bevordert de genezing, verlicht spierpijn en spanning, en verbetert de huidconditie. Het is een ideale behandeling voor diegene die diepe ontspanning en revitalisatie zoeken.

90/120 minuten  €110/€130

Duo Massage

Deel een moment van ontspanning met een geliefde of vriend met onze Duo Massage. Net als bij een traditionele massage, helpt een duo massage om stress en spanning te verminderen. Duo Massage biedt paren, vrienden of familieleden de mogelijkheid om samen te genieten van een massage-ervaring. Twee cliënten worden in dezelfde ruimte behandeld door twee verschillende masseurs. Dit is een unieke manier om samen ontspanning en welzijn te ervaren, ideaal voor speciale gelegenheden of gewoon als een gedeeld moment van rust.

60/90 minuten  €130/€190

Erawan Thai Massage & Spa Eindhoven

Anti-Migraine Massage

De Migraine/Anti-stress Massage is speciaal ontwikkeld om de symptomen van stress, angst en hoofdpijn te verlichten. Door middel van zachte massagetechnieken en speciale aandacht voor de hoofd-, nek- en schoudergebieden helpt deze behandeling bij het verlichten van spanning, het bevorderen van ontspanning en het verminderen van de frequentie en intensiteit van migraineaanvallen. Deze massage is ideaal voor mensen die lijden aan stressgerelateerde hoofdpijn of die een druk en veeleisend leven leiden.

45/60/90 minuten  €60/€70/€100

​Voetreflexmassage
  • Gerichte stimulatie van reflexpunten in de voeten.
  • Verbetert de circulatie, helpt bij hoofdpijn en slaapproblemen.
Duo Massage
  • Ontspan samen met een partner of vriend(in).
  • Verbindt en creëert een unieke gedeelde ervaring.
Anti-Migraine Massagee
  • Nek-, schouder- en hoofdmassage met lichte druk.
  • Gerichte massagetechnieken voor spanningshoofdpijn en stress.
Aroma Massage
  • Massage met essentiële oliën voor specifieke effecten.
  • Combinatie van massage en aromatherapie

Wat is een goede massage?

Een goede massage is een massage die aan je behoeften voldoet. Dit betekent dat de massage:

  • De juiste technieken gebruikt voor jouw doel. Wil je ontspannen, spierpijn verlichten of je doorbloeding stimuleren? Er zijn verschillende massagetechnieken die voor elk doel geschikt zijn.
  • De juiste druk toepast. Sommige mensen houden van een stevige massage, terwijl anderen liever een zachte massage hebben. De masseur moet de druk kunnen aanpassen aan jouw comfortniveau.
  • In een ontspannende sfeer plaatsvindt. De ruimte moet warm en comfortabel zijn, en de masseur moet je op je gemak stellen.

Tips voor een goede massage:

  • Communiceer met je masseur. Laat weten wat je wilt en wat je niet prettig vindt.
  • Vraag naar de ervaring van de masseur. Zorg ervoor dat de masseur gekwalificeerd is en de juiste technieken kent.
  • Maak je comfortabel. Trek kleding aan waarin je je vrij kunt bewegen.
  • Ontspan en geniet van de massage.

Een Ervaring op Maat

Bij Erawan Thai Massage begrijpen we dat iedereen uniek is. Daarom passen we elke Aromamassage aan op basis van uw voorkeuren en behoeften. Of u nu herstel zoekt van de dagelijkse stress, verlichting wenst van spierspanning, of simpelweg verlangt naar een moment van rust, onze Aromamassage biedt een gepersonaliseerde ontsnapping naar welzijn..

Erawan Thai Massage & Spa

Noord Brabantlaan 76
5652 LE Eindhoven
+316 28938095

Openingstijden

Maandag – Vrijdag: 10:00 – 21:00

Zaterdag – Zondag: 10:00 – 21:00

Erawan Thai Massage Eindhoven

Home

Tarieven

Veelgestelde vragen

Contact